Confidentialitate

S.C. Light Smart Consulting S.R.L. (www.lsmart.daromedia.eu) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 353388.

Site-ul www.lsmart.daromedia.eu este operat de S.C. Light Smart Consulting S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sector 6, str. Fabricii nr. 47, ansamblul rezidential "Quadra Place", bloc tronson C, etaj 5, ap. 1 (C51), inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub Nr. J40/5506/2013, CUI: RO 31564956.

S.C. Light Smart Consulting S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Light Smart Consulting, in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului lsmart.daromedia.eu, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie  a acestor date, modificata si completata, S.C. Light Smart Consulting are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este:

Stabilirea contactului cu clientii

Prelucrarea comenzilor

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea S.C. Light Smart Consulting S.R.L. 

Durata de prelucrare si stocare a datelor cu caracter personal se face pe toata durata de functionare a site-ului www.lsmart.daromedia.eu sau pana la exercitarea dreptului de opozitie.

Prin citirea prezentelor termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta Intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Light Smart Consulting isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza In orice moment continutul website-ului lsmart.daromedia.eu, precum si prezenta Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul Light Smart Consulting si pentru care S.C. Light Smart Consulting S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ullsmart.daromedia.eu vor fi denumite generic, In mod individual sau colectiv, Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii:

a. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, In mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau In orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila, potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana Imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei Imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia Ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date In cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

i. date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizatii, In aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra In categoria datelor cu caracter personal;

j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.


Colectarea de date cu caracter personal

Light Smart Consulting poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de Inregistrare prezentat pe site-ul www.lsmart.daromedia.eu cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate In urmatoarele scopuri:

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

In diferite sectiuni din Site, se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare In cazul In care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de email si numele furnizat intra In categoria datelor tip “business contact”, iar Light Smart Consulting le va putea utiliza, inclusiv In a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.


Light Smart Consulting poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau In cazurile de buna credinta In care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Light Smart Consulting si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea In circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare Indeplinirii obiectului solicitarii.

Light Smart Consulting nu vinde, schimba sau Inchiriaza date cu caracter personal catre terti

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul Light Smart Consulting.ro.

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul lsmart.daromedia.eu implica:


Formularele de plata online prezentate dumneavoastra atunci cand efectuati o tranzactie eCommerce pe unul din website-urile comerciantilor web care folosesc solutia Light Smart Consulting vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul Light Smart Consulting.ro In urmatoarele scopuri:


Facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

Livrarii acestora;

Light Smart Consulting nu colecteaza date pentru platile online. Platile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum PayU si PayPal.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra In caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate In platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului Light Smart Consulting.ro va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal In sistemul de evidenta informatizat de catre S.C. Light Smart Consulting S.R.L., In calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal Inregistrat la ANSPDCP cu numarul 10834.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. Light Smart Consulting S.R.L. (www.lsmart.daromedia.eu) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati, si fara invocarea unui motiv anume, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, la incheierea contractului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Clientul are obligatia de a anunta returul DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact sau prin posta (a se lua in considerare data postei cand va fi trimisa notificarea), mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa, precum si codul produselor care se returneaza. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv o firma de curierat, avand ca destinatar: S.C. Light Smart Consulting S.R.L., Calea Rahovei, nr 266-268, Corp 61, cam 44 A, sect. 5. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc.), S.C. Light Smart Consulting va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Exceptii: In cazul constatarii unor defecte de fabricatie, costurile de returnare se afla in sarcina noastra. Acest lucru este putin posibil, intrucat verificam produsele inaintea expeditiei.

Administratorul www.lsmart.daromedia.eu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Minori

Light Smart Consulting nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Light Smart Consulting poate vinde sau Incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti Intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Light Smart Consulting si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si condisii de utilizare care se aplica, de asemene, accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va Incerca, mai Intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la Inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Light Smart Consulting S.R.L.. In cazul In care nu se poate ajunge la o Intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul S.C. Light Smart Consulting S.R.L..